Musikproduktion kan hurtigt blive en dyr fornøjelse

Dette website er til dig, som har en interesse for musikproduktion. Hvad enten du er helt grøn på området eller har udøvet din kunst længe, kan vores artikler og anmeldelser hjælpe dig med at træffe de rigtige beslutninger, når det gælder indkøb af studieudstyr, musikinstrumenter og software. Vi håber at du ved læse vores indhold, kommer til at spare både tid og penge.

Nyheder, artikler og anmeldelser samlet på ét sted

På solidstate.dk, finder du spændende nyheder om det seneste fra musikproduktionens verden. Vores artikler handler blandt andet om, hvordan du vælger det rigtige studieudstyr, outboard gear og de rigtige plug-ins. Dertil kommer vores dybdegående anmeldelser, der alle har til formål at give dig så præcise informationer som muligt.

De omtalte produkter kan for så vidt muligt købes gennem vores affiliate links.

Et dansk website med internationale nyheder

solidstate.dk er bygget på et fundament af fascination. En fascination for musikproduktion og studieudstyr. Denne fascination vil vi gerne dele med vores danske læsere. Vi har nemlig lagt mærke til, at mange nyheder og anmeldelser udelukkende bliver publiceret på engelsk. Det vil vi med dette website lave om på. Vi håber at vores indhold kan hjælpe danske musikproducere og kunstnere, så deres hårdtjente penge kun bliver brugt på dét udstyr, de reelt set har brug for.